Domů » Zápisník » 2023 » listopad

Haló, je tu někdo? čtvrtek 2. listopad, 2023 / 11 komentářů

Chodí sem vůbec někdo?

Už delší dobu mám chuť to tady celé zabalit.

Jestli tu někdo jste, ozvěte se.


Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
912258
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Geomatik z FAV
Ahoj, chodil jsem sem dřív poměrně často, někdy během loňska však přestaly přibývat nové příspěvky a tak poklesly až skoro vymizely mé návštěvy. Teď však vidím řadu nových zápisků, a to i z doby, kdy jsem sem zavítal a neviděl je. Neobjevily se tu náhodou až zpětně? Sám jsem rád, když stihnu zpracovat fotky z léta do Váno, tak by mě to nepřekvapilo.
Markéta Dobešová
Čau!
Dík, že sem ještě občas lezeš. :-)
Přidala jsem před časem pár příspěvků, některé starší z FB postů, kterým jsem přidala datum, kdy jsem je zveřejnila. Takže se nepleteš, dlouho tu nic nebylo. Psala jsem knížku, tak nebyl čas na blog. Teď se tu snad zas občas něco objeví.
Jinak knížku se chystám vydat někdy na jaře, nebo aspoň do léta.
Skippi
Ahoj Čtyřhranko,
ještě to prosím s námi, občasnými čtenáři, nevzdávej.
Nechodím sem sice pravidelně, ale občas ano.
Obdivuji nejen to, co dokážeš projít (a teď navíc i s děckem), ale i to jak zajímavě o tom dokážeš psát.
Nedokážu si představit, že bych některou z tvých cest prošel sám, tak si to alespoň rád přečtu.
Díky moc.
Uzel
Ano, chodím sem docela pravidelně a vždy se těším na Váš příspěvek. Vaše neuvěřitelné putování sleduji od cesty do Benátek ... Přeji Vám suchou stezku a modrou oblohu do dalších cest.
Alena
Je nás tady spousta Markéto :) přeju pohodové dny a těším se na další články, protože já sama si na takto dlouhé túry netroufám a jsou pro mě jako z říše snů :)
HRUŠKA PETR
Po letech jsem sem zase nakouknul, když se mi Zápisky ohlásily jako stále ještě živé na facebooku. ;-) A doufám, že hned tak neumřou.

PS: Aha, napotřetí jsem si teprve přečetl, že ten antispam musím opsat pozpátku - to je fakt nečestné a nesportovní, už jsem to chtěl vzdát! :-D
Mufa
No jasně že sem všichni chodíme ;-)
Těším se na knihu a pořád nakukuju, jestli už náhodou nebude.
Kdykoliv vyrazím se ségrou na vandr, vždycky jí o Tobě vyprávím. Díky tvým článkům jsem zjistila, že se dá jedna keš lovit třeba měsíc. Mám celou složku takových, co je jednou určitě ulovím, až se přestanu bát medvědů, divokých prasat a tmy v noci ;-)
Vašek Kroupar
Také sem občas nakouknu. Kočárková rallye má pokračování?
Zdejší povídání je pohlazením na duši. Už jsem měl strach, že mrňous zabere všechen čas i energii. To doufám nehrozí. Mrňousové umí i skvěle nabíjet.
Kverunk na kole byl super i když zrovna bylo šílené vedro. Na další kešky jsem se ještě nerozhoupal.
Markéta Dobešová
Díky za komentář! :-) Tak já to tu ještě rušit chvíli nebudu. Kočárková rallye pokračovala přechodem Malých Karpat s kočárkem, což byl masakr, ale to nemám zatím sepsané a dlouho mít nebudu. Ale finišuji knížku o přechodu Pyrenejí, plus propagační texty k ní.
Dík, že sem ještě někdo chodí! Zítra nebo pozítří zkusím dopsat nějaký kratší článek a hodit ho sem. :-)
Miras
Ahoj Čtyřhranko, před lety jsem na Tvoje stránky náhodou narazil, celé jsem je během pár dní přečetl, jak mne to úplně pohltilo. A pak jsem prošel Krušnohorský kvérunk. A byl jsem nadšený. Děkuji ti za něj. Vždy, když sem něco osvěžujícího napíšeš, tak se mi rozsvítí den. Těším se na Tvou knížku. Kdy a kde bude k dostání? Měj se krásně na cestách i mimo ně.
Markéta Dobešová
Fíha! Tak on sem opravdu někdo chodí. No toto! Díky za milou odezvu! :-)

Knížka. Mám ji kompletně napsanou, ale momentálně jsem ve fázi korektur a zkracování, má totiž aktuálně 470 normostran, hehe. ;-D No a potřebovala bych ji stáhnout nejméně o 50 stran. Takže se můžete těšit na sérii článků "co v knize nebude" aneb vyškrtnuté epizody z přechodu Pyrenejí.

Také chystám nějaké propagační materiály ke knize atd. Ale zkusím vám sem zítra hodit krátké shrnutí z přechodu Švýcarských Alp po Via Alpině s dítětem v krosně. Jen takovou rychlovku, žádná literatura.

Dík, že jste napsali! Jen kvůli vám dvěma tu nechám ještě chvíli rožnuto.
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace